Dropp dropp

Säg hej till min nya pojkäv, eller nja han är inte direkt ny, har haft han istort sett varje natt , pinn smal

Middag

Idag har jag lyckats fått i mig 1 och 1halv pannkaka. De var gott men de går inte att äta mer för magen gör såå ont. Imorgon blir de 2 undersökningar så ska stanna på sjukan minst 2 dagar till. Vi hörs imorgon

Sjukhuset dag 4

Idag är vi inne på dag 4:a och jag mår inte ett dugg bättre. Läkren kom imorse och sa att slangen jag har i magen har flyttats lite och att jag har någon vätska i tarmen som jag inte ska ha, då blir de troligtvis opererad. Nu har jag även fått feber och förkyld. Mimmis är här på besök :)

Infart

Hejdå blå kompis! Säg hej till min rosa nya kompis!

Dum mage

Hej babes!
Just nu ligger jag här i sjukhus sängen och glor på bigbrother live. Har bytt smärtstillande nu från tramadol till 10 mg morfin tablett, ska ta en sån var 6 timme, just nu är jag lite yr i huvudet och magen är svullen. Hoppas ni mår bra. Uppdaterar senare :)

Förlorat min bästavän!

I lördags klockan 07:45 somnade min prinsessa in hemma i hennes lägenhet. Jag hann aldrig prata med henne innan hon gick bort, och jag mår så dåligt över detta! Hon var min andra halva och mitt hjärta har nu gått i 1000 bitar.

Samma dag bara timmar efter att hag fått se min prinsessa liggandes så vacker i sin säng började min mage att bråka med mig. Jag bajsade massor med blod, och nu ligger jag inne .

Jag älskar dig sandra!

Sjukhus

Inlagd, igen!!

Gud finns inte!

Hej!
Igår fick jag ett besked som jag aldrig trodde jag skulle behöva höra! Min älskade bästa vän, hennes cancer har spridit sig till hjärnan, och detta innebär att de inte är långt kvar nu. Jag är så ledsen, har knappt sovit och känner ingen lust för att äta något heller. Allt känns bara så jävla svart just nu, önskar att man kunde trolla!
Jag har gråten i halsen hela tiden. Har gråtit hela natten och istort sett hela imorgonen också. Hon är liksom bara 22 år gammal och har haft cancer 4 gånger nu, detta är så förbannat orättvist! Hon har hela sin familj, jag hade kunna byta med henne, jag har ju ändå en pappa där uppe.
Pappa! Lova mig att va väl hand om min älskade vän när hon möter dig där uppe! Du ska behandla henne som att hon vore din dotter! Hon är mitt allt och de hoppas jag att du vet, eller ja de vet du ju men ändå!
Jag som trodde att 2012 skulle bli ett bra år, men nej inte de. Jag höll allt jag kunde för att du skulle slippa denna skit. Men de hjälpte inte. Att veta om att man kommer förlora sin bästa vän är som att tappa ena halva av sitt hjärta!

Bilder från BB

Hej Babes!
Sorry för den sämsta uppdateringen, men har inte haft något speciell lust att blogga för att de inte händer något speciellt precis. Har vart på BB-live premiären och sen efter de var de BBs vip-vaka som vi var på halva natten.
När jag vaknade imorse läste jag att Vicktoria och Daniel har fått en liten prinsessa, och jag som hade de på känn hela tiden att den skulle komma vilken dag som helst, så ett stor GRATTIS till dom!Big Brother

Hej Babes!
Idag är de BB som alla säkert vet? Jag ska dit med mina flickor självklart! Först ska vi se premiären sen är de BB-valvaka vad de nu menar med de så vi kommer inte bli utsläppta fören 01:30 inatt haha

Asså katastrof hår liksom

Kissa på sig?

Hej Babes!
Alltså jag vaknade 06:30 imorse av att jag höll på att kissa på mig, hur jävla kul är de att vakna så tidigt på en lördag? Lyckades iaf tillslut somna om och vaknade typ för 30 min sen.
Melodifestivalen ikväll, ska ni se de? Jag är ju en sån som blir psykist instabil om jag missar ett program haha, så jävla nördigt.

Läs hennes blogg !!

Madelene Sjöholm, en av mina kusiner! Hon har en fantastisk underhållande blogg som jag verkligen tycker att ni ska besöka! Hon skriver om mode och sin vardag, helt underbart! Ni kan även fråga henne angående pappa eftersom att de/var hennes farbror för er som absolut inte tror på detta. Hon är en fantastisk människa på alla sätt och har ett utseénde som en barbie, så jävla fin!

Klicka in på hennes blogg! HEL KLART EN AS BRA BLOGG!

Du är det finaste jag vet!

Min tankar går hela tiden till min älskade vän och hennes familj! Om du försvinner ifrån mig vet jag inte riktigt vad jag kommer göra? Du betyder så jävla mycket för mig, och jag hoppas du vet de! Ingen kommer någonsin att kunna ersätta din plats i mitt hjärta!
Att veta om att slutet kanske är nära får mig bara att börja gråta, jag vill inte att du ska försvinna, om de fanns något jag kunde göra, vad som helst skulle jag göra de! Allt för att rädda dig min ängel!
Ingen har betytt lika mycket som du, du är min solstråle och min hjälte. Du är så stark att jag inte ens kan fatta att en människa kan vara så stark, du kämpar så himla mycket och jag är så stolt över dig!
Ångest och oro

Det finns många sett att dempa sin ångest och orolighet på. Bland annat kan man ta atarax de är mot ångest. Du kan umgås med familjen och känna dig älskad. Även om de är värsta festen du vill gå på och supa dig skit full är ingen bra ide när man mår dåligt. Var då istället hemma och umgås med dina nära och kära för alkohol löser absolut inga problem.

Du som har en vän som mår dåligt, visa då att du finns där. Skicka ett fint sms, de betyder väldigt mycket. Eller ring och prata med honom/henne en stund.
Den här bilden fick jag på mailen av en super söt tjej! Tusen tack!

BBs VIP-VAKA!

Godmorgon!
Ja de blir godmorgon för mig eftersom att jag vaknade nyss. Jag sover så himla dåligt om nätterna nu när jag tänker på min bäska vän som ligger döende i cancer! Jag vill verkligen inte förlora henne, hon är min absolut bästa vän, försvinner hon ur mitt liv försvinner halva jag !
Idag är de fredag, vilket innebär att de är 2 dagar kvar till BigBroter börjar igen, och jag har fått en inbjudan av dom till någon slags extra sändning på kvällen, så ska ta med några av mina flickor och dra dit!

The sims!

Hej!
Idag är en seg dag, vaknade runt 12 och sen dess har jag spelat the sims, så jävla kul. Älskling köpte kvällsnöjen till mig så nu ska jag bli en kändis, haha.
Hoppas ni mår bra!

JAG HATAR CANCER!!!!!!!!!

Min älskade finaste bästaste vän! För 13 år sen stod vi farmför varandra i klassrummet och hade ingen aning om att vi skulle förbi bästa vänner restan av våra liv? Jag har alltid älskat dig och kommer alltid att älska dig resten av mitt liv! Du har vart den som funnits där i alla lägen!

Vi har så jävla många minnen tillsammans! Att du skulle få cancer kunde vi aldrig ens tänka oss när vi var 15 liksom? Vi som skulle få barn som växte upp tillsammans. Vi som skulle vara tärnor på varandras bröllop? Vi som skulle dela alltid i livet.
Att veta om att du inte har långt kvar nu är så förbannat jobbigt. Minns när jag ringde dig den 16 Juli då den dagen jag fick veta att pappa hade gått bort och du stöttade mig så mycket du bara kunde . Jag ringde dig varje dag och var så ledsen. Den 26 Juli bara exakt en vecka efter ringde du mig och berättade du hade fått den duma förbannade leukemi tillbaka för andra gången! Du är bara 22 år!
Jag kom hem från norrköping och åkte till dig till, spenderade veckor vid din sida på sjukhuset! Jag ville inge hellre än att du skulle bli frisk igen! Så vi kan få göra allt de där som vi planerat?
Men nu kommer inte bli så, och jag är så ledsen, jag känner mig så hjälplös! Om jag kunde skulle jag ge allt jag kan för att få dig att bli frisk.
Jag loggade in på min gamla facebook och se att din mamma skrivit att du fått tillbaka cancern IGEN! Jag bröt ihop totalt! Jag vet inte vad jag ska göra? Det finns ingen chans nu Sandra, men jag ska be för dig varje dag, jag ska ge till allt jag kan för att detta ska vända!
Först pappa sen du, jag orkar inte detta! Snälla! Säg att du inte bara har dom där veckorna/månaderna kvar utan en hel evighet? Jag älskar dig, du ska inte få tas ifrån mig! Du ska vara här hos mig, du ska vara den glada Sandra föralltid! DU ÄR MIN BÄSTA VÄN OCH DE KOMMER DU ALLTID ATT VARA!!
JAG ÄLSKAR DIG MIN FINA VÄN!Din 18års dag!

DEL 1

Jag har funderat länge på att skriva en bok, och under tiden datorn har varit på lagning har jag suttit och funderat på hur jag ska börja? Vad den ska handla om osv? Så låg jag en natt och började läsa upp mitt liv för mig själv som att de bore en bok, och de som jag tänkte på då var super bra. Här ska ni kunna läsa del 1 av de jag tänkte skriva.
Det var en varm sommardag 1989 den 29 juni som jag föddes på norrköpings lasarett. Mamma och pappa hade länge tänkt på att jag skulle heta Ellinor, men så blev de inte utan jag fick namnet Anna Emelie. Vid 6 veckors kontrollen på BVC kunde dom konstatera att mitt huvud växte för fort, jag hade så kallad "Vattenskalle" jag fick då snabbt operera mig och fick en shunt i huvudet, som jag kommer att få bära hela mitt liv. Dom kunde också konstatera att jag bara hade ett friskt öga, jag hade ett ärr på gula fläcken, de som gör att vi ser?
Åren går och när jag var 3 år så skildes mina föräldrar. Det tog inte lång tid innan mamma träffade en ny, som idag är min plast pappa. När jag var ca 5 år kom min lillasyster, och jag kände mig rätt utanför eftersom att hon var så liten och hon hamnade mest i fokus.
År 1997 flyttar vi upp till stockholm för att min plastpappa fick ett bättre jobb där. Jag får börja en helt ny skola med helt nya kompisar. Det tog inte lång tid innan jag börjar bli mobbad. Jag var väldigt tidig i min pubertet. Jag fick bröst när jag var ca 7 år och därefter hår under armarna och på muffen. Alla tjejerna i klassen kollade ganska snett på mig när vi duschade efter gympan.
Vinterlovet i 3an var vi ute och åkte mycket skridskor på gården där jag bodde. När jag kom hem en eftermiddag frågar mamma mig om jag kan gå med ett brev till henne till brevlådan som inte låg så långt bort, och under tiden jag går där så känner jag hur förbannat ont i magen jag får. När jag kommer hem sätter jag mig på toaletten och upptäcker då att jag har blod i mina trosor, jag hade fått min första mens.
Jag var bara 9 år och kunde liksom redan bli med barn? Man ska ju ändå liksom ha mens i 50 år och jag ska mens i 59 år typ, de suger rätt hårt.
Vi börjar 4an då vi börjar vårterminen kommer de en ny tjej till vår klass som heter Sandra. Som skulle förbli min absolut bästa vän igenom livet. Vi tog snabbt över klassen och blev dom "bitchiga" brudarna som ingen i klassen såg upp till. Medan Sandra var den som klarade av skolan utan problem var jag den som inte fattade ett skit av vad läraren sa.
Ni kommer att kunna följa del 2 imorgon!

Drömmer om pappa!

Hej Babes!
Ni fattar inte hur mycket jag har saknat min dator och er? Jo men allvar de har jag! Samtidigt har de vart så förbannat skönt att bara kunna koppla av, men nu är jag redo att fylla bloggen igen.
Dom senaste nätterna har jag drömt om pappa. Igår drömde jag att jag pratade med han i telefon och sa att han inte alls var död utan att dom lurat polisen, och han gav mig ett nummer som jag skulle ge till farmor om hon ville prata med honom. Men farmor trodde inte på mig och tyckte jag var sjuk i huvudet.
Jag hatar att drömma såna drömmar, för jag blir bara så ledsen och besviken när jag vaknar att de bara var en dröm. Ibland önskar jag att drömmar kunde vara verklighet!

Bok

Jag ska skriva en bok

Läs detta!!!!

Okej! Min pappa är död, han som står som pappa på min facebook är min plast pappa. Min riktiga pappa heter tomas liljeberg och finns också på facebook med en bild på han och mig! Så tänk lite innan ni öppnar käften!

RSS 2.0