psykiatrisk avdelning

Hej!
Jag har egentligen hur mycke som helst som jag måste berätta för er, men de får komma i ett senare inlägg. Idag om bara en liten stund ska jag bli flyttad till en psykiatrisk avdelning på Huddinge sjukhus. Jag är ganska glad att de äntligen blir av med tanke på hur dåligt jag egenligen mår fast ingen ser de på mig.

Jag saknar dig såå mycket!

Sjukhus - mitt andra hem

Nu ligger man inne igen. Men denna gång har dom hittat felet. Jag har bakterier som växer i min shunt som sitter i mitt huvud, väntar på operation nu, vet inte när dem blir av

Jag hade med mig två spinoer också

Allt som har hänt - Vblogg

Vill inte

Ligger i sängen, klar för att sova. Jag känner mig så sjukt trött. Men ändå kan jag inte? Jag är så rädd för att somna och vakan imorgon. Jag vill inte begrava dig älskade vän! Vill att du ska vara här förevigt med mig.

Fredag imorgon

Vaknade runt 06:15 av att syrrans alarm börjar pipa. Jag som somna typ 03. När jag vakna fick jag genast fett ont i magen, de är ju fredag imorgon...

Jag vill verkligen inte ta farväl nu på riktigt, jag är inte redo att släppa dig. Du har funnit i mitt liv i 13 år , mer än halva mitt liv och du har alltid var den jag älskar högst på jorden. Nu måste jag släppa din hand så änglarna och pappa får ta emot dig, men jag vill inte!! Jag kommer blöda sönder imorgon!

Glömde berätta!!

När jag var på SÖS idag så fick jag svara på en massa frågor, dom kom fram till att jag lider av posttraumatiskt stressyndrom, vilket inte var så oväntat, men de är bara första diagnosen. Godnatt säger en tjej med 38,7 grader feber!!

Stick

Idag hade jag ju 6 månaders kontrollen och dom tog blodprov , misslyckades 1 gång men andra gången funkade de och hon stack ganska långt ner med nålen i armen så de kändes sååå mycket, även tog hon bebis nålen

6 månaders kontroll

Hej!
Kom hem för ett tag sen från SÖS, de var 6 månaders kontrollen idag efter våldtäkten så de blev lite provtagningar och en pratstund. Just nu mår jag inte så bra. Man hinner liksom inte landa för de hände något nytt. Jag mitt hjärta blöder och jag är så långt nere på botten just nu.
Nu är de bara 2 dagar kvar tills på Fredag då vi ska begrava Sandra, jag vill verkligen inte ta farväl av dig på riktigt, jag vill inte!!! Du var den ENDA som verkligen kände mig och som jag kunde berätta ALLT för, precis ALLT! Vem ska jag nu vända mig till? Usch jag kommer vara så ledsen på fredag, vill inte att de ska bli fredag! Men du ska få den finaste begravningen ever!

Det bästa på bra länge!

Hej!
Jag kan lova dig/er att när jag kom hem ställde jag mig i duschen och de var de bästa på bra länge kan jag ju tala om. Jag har aldrig känt mig så ren som jag gjorde när jag duschat klart. Att ligga på sjukhus i en vecka är ingen hit, inte för att man bryr sig om hur smutsig man är eller så, men ändå ni hajar vad jag menar?
Bäddade rent och sen la mig i sängen och de var sååå skönt. Har sovit så jävla bra inatt, tack vara att jag snodde med mig värmekudden hem faktikt (ops) men jag är beroende av den och kan inte sova utan den. Den hjälper verkligen mot smärtorna i magen. Nu återstår och se bara hur länge jag får vara hemma, eftersom att dom inte hittade något fel antar jag (inte för att jag vill) att de kommer att bli ett sjukhus besök inom väldigt kort tid dock.

Min älskling var hos mig varje dag <3 
Tack älskling, du är bäst!

Hemgång

Efter exakt 1 vecka på sjukhuset så fick jag åka hem utan resultat. Jag fattar inte vardör dom aldrig hittar något? Aja vi får väl se hur länge jag får vara hemma då. De är iaf fint väder ute, synd att jag inte är speciellt pigg så man kan vara ute. Har fortfarande satans ont. Uppdaterar när jag är hemma

Fredags middag

Dom vill helst att jag ska åka hem så fort som möjligt. Men jag kan fortfarande knappt äta eller dricka, jag mår illa och har ont i magen. Oavsätt om jag står eller ligger ner så är jag helt ur i huvudet, vet inte riktigt vad dom tänker med?

Detta blev min fredags middag iaf

Amatörer

En sak är ju helt säkert. Dom på denna avdelning som jobbar här är amatörer på att sticka mig, visst jag är svårarstucken, men efter att dom testat 6 gånger utan resultat är ju inte okej. Dom fick ringa efter narkosdoktorn så hon fick sticka mig och de gick huuur bra som helst, tog en stund innan blodet kom men de gick.

Såhär ser de ut efter att amatörerna har vart här, bara ett av alla blåmärken jag har nu!!

Riskudde

Den här kudden var de bästa på länge. Magen krampar inte lika mycket när den ligger och värmer magen. Jag har fortfarande inte kunat bajsa. Jag får heller inte i mig någon mat och lite dricka går ner men inte mycket. Magen gör nu inte speciellt ont när jag ligger ner , kommer kramper då och då men däremot när jag ska röra på mig gör de förbannat ont.

Middag

Idag tog jag pannkakor för att de vet jag att jag gillar, och jag måste verkligen börja få i mig mat, speciellt dricka, men de går sådär som sagt. Fick i mig typ 2 pannkakor så de är något iaf

Vidrig natt

Det har vart en hemsk batt, somnade inte fören halv sju imorse och självklart kommer dom halv 9 och ber mig kläpå mog för jag ska ner till gyn. Nu har jag suttit här i 45 min. Suuuuuck!! Inatt kräktes jag, inte mycket men de kom en del. Dom beydde sig inte direkt. Kallsvettades och hade feber. Nej usch, den jobbigaste natten hittills. Upptäckte att mitt blåmärke på handen ser förjävligt ut.

RSS 2.0