3e dagen gillt

Den här har jag haft i 3 dagar nu, ni ser ju hur den håller på att åka ut? Helt galet, dom kommer ju behöva setta en ny på mig snart tyvärr :(

Godnatt

Nu tänkte jag försöka sova. Antibiotikan kommer om . Godnatt

Två favoriter

Idag har jag haft besök av två av mina favoriter, både mamma och min älskade pojkvän <3 dom betyder så mycket för miig

Hann aldrig få en bild på manma men på fredrik fick jag :)

streptokocker

Det är många som undrar varför jag ligger på sjukhus.
Jo det är nämligen såhär att jag har vart sjuk i över 1 år och dom hittade aldrig riktigt felet. Fören jag åkte in någon gång i mars och då sa dom att jag hade en infektion i min shunt som jag har i huvudet. Då sa dom att de skulle bli operation inom 3 veckor. Veckorna gick och jag blev bara dåligare och dåligare, tills jag åkte in och då tog dom mig på allvar och dom sa att jag hade streptokocker .
Dom opererade ut min shunt och jag låg inne för behandling i 10 dagar sen fick jag åka hem. Jag hann vara hemma i nästan 3 dagar innan de sa stopp. Så åkte jag in i igår och då hade streptokockerna inte försvunnit, därför ligger jag inne nu på Huddinge sjukhus i sthlm.
Jag hoppas dom försvinner denna gång, för man kan inte behandlas mot detta hur många ggr som helst, tillslut blir man emun mot anibiotikan som dom ger mig. Så jag håller alla tummar och tår jag har nu för att detta ska gå bra.Älskar peruken jag fått låna av Therese!

Flickorna

Mina två favorit flickor är påväg till mig. För jag har sååå boring just nu med sprängande huvudvärk :(

Lycklig!

Jag är så lycklig att ni läser min blogg! Ni är inte många, men de är inte de som spelar någon roll utan dom som verkligen följer mig och min kamp!

ÄNTLIGEN

Ni skule bara veta vilken hensk morgon jag har haft! Men nu är jag äntligen fri från tanten/gnäll kärringen! Känns så skönt och tyst ! Nu ska jag vila lite (utan öronproppar) för mina öron gör såå ont för att jag tryckte in dom sååå långt in

Klockren! --->

Vakna av smärta

Varje tinme sen 00 har jag vaknat ned smärta i huvudet och öronen på grund av öronpropparna! Suck vad trött man böir!

Kärringen bredvid

Döda mig någon? Hon stönar, snarkar och äter något jävla skit som prasslar! Skulle jag kunna så skulle jag lägga upp en inspelning på henne så ni förstår mig. Men många av mina fina vöbber vet vad jag menar.

Godnatt ... Typ
Hahahaha

Inlagd IGEN

Detta suger skiten ur mig snart! Infektionen har kommit tillbaka och de suger!

Hur länge ska man orka med detta? Tänk om den kommer tillbaka igen, och igen ?

Lämna en kommentar!

Om du tycker jag är fin som jag är så lämna gärna en kommentar. Skulle ddu skratta åt mig om du såg mig?

Ryggmärs prov

Inte för att klaga men de gör snor ont, sen är dom inte snabba här heller. Har legat här sen 09:30!! Kan dom inte röra på röven lite?

Akuten igen!

Less på detta nu

Ghetto

Sitter och lyssnar på gamla låtar och längtar till sommaren. även om jag inte kommer att få bada så mycket den här sommaren så ska jag bomba min iphone med musik och ha på stranden. Operera mig ju igen om 4 veckor unigfär, om inte tidigare beroende på hur jag klarar mig utan min shunt, känner huvudvärken varje dag, men då tar jag två citodon och så släpper de ett par timmar.
Jag vågar inte riktigt visa mig i de håret jag har nu därför har söta Therese lånat ut din fina peruk till mig som jag ska använda. Någondag kanske jag vågar gå utan den men vi får se när de sker

Så ONT!

Något som jag tykte gjort förbannat jävla ont de var att ta bort stygnen från min CVK som satt på halsen, de gjorde så ont att jag skule hellre operera mig 10 ggr om än att ta bort en sån igen, jag vet ju om att jag kommer att få en sån om ca 3-4 veckor men jag fasar dör att ta bort de sen.


Värre än migrän

Natten har vart hensk!! Trodde jag skulle få en as bra natt hemma när jag änligen kommit hem, men nej nej har aprungit på toa säker 10 ggr.

Vaknade av att älskling ringde mig för en stund se så kände jag hur mitt huvud höl på att gå av, såååå ont i mitt huvude! Tog precis två citodon pch hoppas på att de går över snart.

Ner och upp

Vi firade min hemgång med pizza som ni kanske redan vet. Men när jag väl kom hem efter en tur på maxi också, så kom jag hem och fick sånna kravtiga smärtor i magen att jag trodde jag skulle dö, flera ggr försökte jag spy och sprng gång på gång till toan , men tillslut kom de upp.

Nu har jag bara som typ som mensvärl, de kan jag leva med men ont gör de! Ska lägga mig och glo på tv!

Godnatt

Första pizza

Ligger hemma i fosterställning och har sånna kramper i magen, har spytt en gång och har så ont på vänster sida och i hela nedredelen av magen

Åt pizza idag btw , kan vara därför de gör ont

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3268543/images/2012/pic_201918993.jpg" class="image">

Hem ljuva hem!

Äntligen hemma! Som jag har längtat ihjäl mig. Nu får vi bara se vart jag ska "bo" om de blir hemma eller hos Fredrik, men jag tror de blir hemma när dom är klara med mickans rum, för då tar jag hennes gamla rum.
Jag är faktiskt lite ledsen över att jag var tvungen att ta ut min percing i tungan, men de kunde orsaka infektioner och ge mig ännu mer bakterier och de vill jag ju inte ha, försökte trycka egenom den men de har vuxit ihop.
När jag kom hem skulle min syster precis se SvenssonSvensson så har legat och kollat på den , superrolig var den, men lite pinsam haha..

Men ser bara lite skin som kommer växa igen också

Älskar mitt nya hår

Allt balsam i håret

Nu har jag smällt i mig en hel panpizza, dom är ju bara förjävla goda. Så satte jag på mig peruken och testade den ett tag, shit vad varmt de blir när man har peruk, helt galet. Så den åkte av efter ett tag. Klockan 13:00 kommer taxin och hämar upp mig och kör mig hem till mamma, de ska bli sååå skönt att äntligen få sova i sin egna säng, för not orkar jag inte flytta runt mer!!
Om 3-4 veckor ska jag tillbaka hit och då ska dom sätta tillbaka min shunt i huvudet, jag som var helt bestämd med att när jag väl åker härifrån ska jag fan inte tillbaka på ett bra jävla dag men icke som icke, då blir de ännu en vecka på sjukhus!
Det första jag kommer att göra när jag kommer hem är att DUSCHA, jag har längtat efter en ordentlig dusch i över en vecka nu! kommer använda allt balsam för att få ut min tova jag har i håret, heeelt galet!

Hem ljuva hem

Efter att ha vart borta i ca 2 månder är de dags att återvända hem, de hoppas kännas jobbigt men samtidigt väldigt skönt!

Sisa dagen här då, läkaren var byss här och pratade med mig angående hemgången idag och vad jag ska ha för smärtia hemma.

Skriver mer sen <3

Godnatt

Jag är så trött just nu eller har vart de ett vra tag, men Fredrik kom hit en timme seb åkte han :(

Jag är så trött att jag somnar medans jag skriver så står de helt knadigt, imorgon blir jag uskrvun konmer jag om 3-4 veckor åka in, eftersom att de är jötte stor ibgektioner, måste syssesöyyas !!

Tinas manma jobb nere i resep men jag känder henne, men hon är underbar deb människan!

Godnatt <3

Hemskickad imorgon

Jag är så jävla förbannad för tillfället! Läkaren var här idag och berättade att jag ska få gå utan shunt i 3-4 veckor innan dom täbker sätta in den nya, visst de förstår jag på grund av infektions risk, men att dom ska skicka hem mig imorgon fattade jag inte riktigt, eller snarare sagt att jag inte accepterar de.

Jag kan ju för fan inte ens gå til toaletten som ligger 1 meter ifrån min säng utan att jag håller på att svimma, och jag har inte bajsat på över 1 vecka och jag har grov huvudvärk, och DÅ tycker dom att jag ska få åka hem? Perfekt!!

De var någon som undrade om jag hade fått cancer och nej de har jag icke, men jag har haft streptokoker i min slang som har suttit i huvudet som jag blivit behandlad med antibiotika i 10 dagar för, och under operationen så rakade dom bort halva sidan av hårt därför har jag fått låna en väns mammas peruk tills allt är över, för när dom sätter in den bya shunten kommer dom ju raka på andra sidan också.

I love my new hair

Rubiken får tala för allt ! Therese var här idag och lånade ut sin urfina peruk till mig som hon själv använde när hon hade cancer. Jag fasnade för den på en gång och blev så kär!

Bilderna ser lite tråkiga ut men de är för att jag ligger på sjukhus och inte har något smink på mig och är svullen i ansiktet. Men jag älskar peruken så mycket och den kommer använads ofta, tills mitt eget hår vuxit någorlunda långt.

Vad tycker ni? Lämna gärna en kommentar <3

Collages

Jag älskar art de har kommit appar där man kan göra collages direkt i mobilen! Jag har gjort två st på min älskling som är lite roliga

Jag älskar denna kille så högt över allt annat på denna planet! <3

Stygnen borta

Så var de sags för att plocka bort min styg i huvudet. Och så som jag minns de så gjorde de inte så jätte ont alla andra ggr jag gjort de, så för att vara på den sökra sida. Frågade jag sköterskan om de skulle göra ont, hon svarade med "ett njaa, de är svårt att säga, olika från person till person " och chicken som jag är skrek ju rakt ut när hon tog vissa stygn haha helt carzy

Men nu är dom borta och de spg faktiskt fint ut , däremot har jag tappat räkningen om hur många ärr jag har i huvudet men de är ju en del.

Nej bu håller mins ögon på att åka åt alla håll och ögonlocken åker ner typ hela tiden. Vi hörs imorgon igen.

Godnatt

Cola & ostbågar

Idag har jag haft 2 besök. Ett av tinas mamma Therese som jobbar här på nevurologhuset och ett av Fredriks mamma sussie.

Tinas mamma kom upp med en super bra tidning (plaza) som man även fick halstabletter i. Och av sussie fick jag två cola och en påse med ostbågar, snacka om att bli bortskämd till 100

Idag har jag tagit bort min slang som satt fast i huvudet så nu har jag inget V-drän längte, men jag fick huvudvärk på köpet istället, svettas som en gris gör jag också. Men jag har fått en illamående tablett , två ketogan och två noxinor, så nu har de släppt lite iaf . Nu ska jag läsa mina tidningar och äta ostbågar!

Kommer få byta sal!

Godmorgon!
Idag hade tydligen läkaren vart här inne och pratat med mig, men jag minns ingenting men jag svarade tydligen på hans frågor, så jag måste ha pratat i sömnen. Idag är de tänkt att jag ska få bort mitt V-drän och byta sal till ett vanligt rum, fast med bara tjejer i de rummet.
Tjockisen som också var här inne i övervaknings salen som pratade hål i mitt huvud och var så fruktansvärt jobbig har äntligen fått byta till ett annat rum. Mitt huvud blev genast 3 KG lättare kan jag ju tala om.
Tinas underbara mamma Therese kom upp och hälsade på mig en sväng, hon jobbar ju nere i reseptionen i de hör huset som jag ligger i. Hon skulle komma tillbaka vid 14.00 tiden igen, dom hade rätt mycket att göra där nere så hon kom bara upp lite snabbt.
Annars mår jag bra just nu, lite huvudvärk men inget illamåenade, så de känns så himla underbart. Igår hade jag och älskling videosamtal med varandra, an ringde frpn sin ipad, de var super kul .

Populär tjej, somnade en timme vaknade med 13 sms

Söta Elin var här igår, och jag känner mig så TJOCK och svullen i ansiktet!

Älskling gjorde ett hjärta åt mig igår, när vi hade videosamtal

Fast nu äter jag mer mediciner än dom som finns på bilden.

Kände mig som en tjock flyga i dom här glasögonen.

Hahahaha

Huvudvärk & Besök

Idag kom älskade Elin hit tillsammans med min älskling, dom var här rätt länge och de uppskattades verkligen till 1000. Men som alltid när jag haft besök söutar allt med jordens pang knack, tack gode gud för att de finns moffe (morfin) .

Imorgon ska jag träffa läkarna och se vad vi kan komma fram till, när nästa operation ska ske och när jag får ta bort mitt V-drän (gösta min pojkvän) . Ligger väl kvar här minst 1 vecka till skulle jag tro, vi får se vad dom säger imorgon.

Om 30 min kommer syster in med mitt antibiotika som jag får 3 ggr om dagen , hatar att sista gången är vid 00.

Min stela pojkvän!

På den här bilden här nere kan du se hur min "pojkvän" ser ut, han som följer med mig vart jag än ska, till och med när jag ska skita på toa så hänger han med liksom, han får stå ut med mycket skit han haha. Men de är ett så kallat V-dränages eller hur de stavas. Eftersom att dom har opererat så att jag har min shunt (slang) medans jag får antibiotika så har man ett spånt. Jag hoppas snart att infektionen ska vara borta så jag kan operera in den igen, för de är inte kul att släpa på honom haha.
TYCKER NI ATT DE ÄR INTRESSANT ATT JAG UPPDATERAR FRÅN SJUKAN?

13 SMS

Vilken morgon de har vart, fick världens huvudvärk vid halv 10 tiden så gav dom mig massa smärtis, sen somnade jag i ca 1 timme, sen vaknade jag av att den här jävla tjockisen mitt emot mig pratade så jävla högt. Jag börjar bli så jävla less på den människan nu. Han pratar om mat hela tiden och i telefonen, klagar på saker osv. Jag vill så gärna byta sal eller så får han byta sal snart. Står inte ut med han i 2 veckor till.


Populär tjej!

Antibiotika & Syrgas igen!

Vad less man blir på att ligga på övervaknings salen ibland. Vaknade av världens smärta när jag precis lyckats somna och så pratade Tedd (en patient) väldigt högt, om hur jävla hungrig han är hela tiden, han tjatar om mer mat och man märker hur sköterskerna börjar bli less på han så dom säger att allt är slut haha.

Nu har jag vart och kissat "intresseklubben antecknar typ" så har dom kopplat på min antibiotika som jag får 3 ggr om dagen . Men de känns skönt att jag har fått en CVK på halsen så slipper jag nålarna i armarna och händerna som går sönder hela tiden.

Kommer några biöder (varning för känsliga tittare)

2 timmar

Helt oroligt, har bara sovit 2 timmar och vaknar av världens smärta i huvudet, men nu har jag fått moffe nozinan och två alvedon och så har man fått hicka på de, så nu gör de dubbelt så ont.

Längtar tills allt detta är över, tills den dagen jag får vara fri utan smärsta en helt dag, de var bra länge sen de var så.

Alla patienter har vaknat här och de är full rulle, är helt paj i kroppen och vill sova vidare men de lär man ju få glömma eftersom att dom gör kontroller på alla och tar blodprover, den ena spyr den andra är chicken för blodprover liksom (de är en kille dessutom, 37 år) . Nej nu går ögonen i kors så ska sova någon timme till innan de är dags för 8 mediciner .

Undra om ni ens tycker de är intressant att läsa om detta ens? Skulle uppskatta om ni sa JA eller NEJ bland kommentarerna så jag vet, men jag älskar er läsare iaf!

"godnatt igen då"

Moffe och surgas

Kvällen/natten är hemsk. Killen mitt enit mig (ligger på en övervaknings sal) snarkar så mina örgon snart går sönder. Tur är ju att sjukan har lronproppar så man slipper höra häften av de han snarkar.

Fick precis en dos till av morfin eftersom att jag har så ont, har även fått en oxaskand som inte hjälper ett dugg, helt meningslöst att ta detta piller. Har öven haft syrgas ett tag för att jag mått så illa och haft svårt att andas, jag får ju sån panik när jag mår illa för jag HATAR att kräkas, men denna gång klarade jag mig . Har även fått tre nozinan, son inte hjälper fast dom brukar hjälpa.

Ligger här med feber och kallsvettas, känns som att man kommit in i klimakteriet redan (23 år gammal) .

Nej nu ska jag ge mig på att försöka sova ännu en gång. Uppdaterat mer imorgon, så nu kommer jag uppdatera varje dag från och med nu, de ser ni väl fram emot?

Här får ni några bilder! Godnatt

Besökare!

Hej!
Jag har haft underbara Jenny och hennes 5 månaders son Kevin på besök idag. Har inte träffat henne på flera år så de var verkligen super kul att ses och att få träffa hennes son.
Annars har dagen idag faktiskt vart helt okej än så länge, har inte haft mycket ont i huvudet ön så länge, men de brukar komma till kvällen och de är hemskt. För de mesta är jag trött och vill bara sova. Inatt sov jag faktiskt bra, somnade utan "värk" tabletter och vaknade runt 7 tiden och fick värktabletter, äntligen kanske dom har hittat ett sätt att få mig att sova ordentligt.Man är ju inte så snygg, men Kevin är förbannat söt! <3

Operation

Hej mina underbara läsare!
Jag har inte bloggat på ett tag för att de har hänt en hel del saker, de har vart in och ut på sjukhusen och nu har dom äntligen gjort något åt allt. Jag ligger just nu på KS i solna och opererade mig för en vecka sen. Jag tänkte visa lite bilder men jag varnar för känsliga tittare. Kul att de är rätt många som följer mitt trotts min bloggtorka.

Detta var bara någon timme efter operationen

Jag vet inte hur många sånna här jag har haft, dom bara går sönder.

Njuter av en piggilin :D

Ni er ju, dom har stuckit sönder mina armar!

Jag gjorde ryggmärgsprov, INTE SKÖNT!

Här är rummer jag hade på huddinge, en natt

Trodde dom hade rakat LITE, men jag hade totalt fel, snacka om att jag är ledsen :(

Tillslut fick jag något som kallas "CVK" i halsen så jag slapp alla dumma nålar.

Min älskling är hos mig så ofta han kan och orkar! <3
RSS 2.0